Vrijwilliger(s) vinden

» VACATUREBANK
Via onderstaande link kun je een vrijwilligersvacatures invoeren. Wij checken alle vacatures, en na  goedkeuring plaatsen worden de vacature(s) zichtbaar in de online vacaturebank en zijn ze o.a. terug te vinden in onze ‘winkel’. 

Als een bezoeker van de Vrijwilligersvacaturebank interesse heeft in jouw vacature kiest, dan krijgt ontvangt hij/zij van ons de gegevens van jouw organisatie. De potentiele vrijwilliger neemt dan vervolgens zelf contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. Om teleurstelling te voorkomen horen wij het graag zo spoedig mogelijk wanneer de vacature vervuld is.

Tip: Zorg dat je vacature opvalt door deze zo aantrekkelijk, beknopt en duidelijk mogelijk aan te leveren. Let er bijvoorbeeld op dat zodat zoekende vrijwilligers weten het duidelijk is wat je organisatie doet, de functie inhoud, wat er van een vrijwilliger wordt verwacht, en wat het zo leuk/interessant maakt om je als vrijwilliger voor jouw organisatie in te zetten.

Vacature plaatsen in de vacaturebank

———————————————————————————————————————————————————-

» BEN JE OP ZOEK NAAR EEN VRIJWILLIGER?
Bijvoorbeeld voor jezelf, moeder, buurvrouw of cliënt? Wij gaan graag met jou op zoek naar een passende vrijwilligersorganisatie en/of activiteit. Je mag ons bellen op het nummer 058 30 30 400 of je vraag indienen via dit formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

———————————————————————————————————————————————————-
» ORGANISATIE/INITIATIEF IN DE SPOTLIGHT
Wil je jouw organisatie/initiatief met bijbehorende vacatures extra onder de aandacht brengen. klik dan hier voor de mogelijkheden.


Vrijwilliger(s) vinden
Afbeelding bij tekst

HEB JE VRAGEN?
Wij horen het graag via vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl
of telefonisch via 058 30 30 400.