Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk Amaryllis is er voor diegene die vrijwilligerswerk zoekt en voor de organisatie die vrijwilligers zoekt. Amaryllis verzorgt ook informatie, scholing, training en verschillende activiteiten om het vrijwilligerswerk en de vrijwilliger sterker en beter geschikt te maken om zijn werk te doen.

Je bent elke werkdag van 10.00 uur tot 16.00 uur welkom aan het Zuidvliet 620 te Leeuwarden.

Altijd op de hoogte zijn? Volg onze Facebookpagina!

Aanbod vacatures

Klik op de betreffende categorie hieronder waarin je vrijwilligerswerk wilt doen. Er opent vervolgens een nieuw scherm met het aanbod.
Je kunt reageren op de vacature waar je interesse in hebt. Wanneer je hebt gereageerd neemt een medewerker van Vrijwilligerswerk Amaryllis contact met je op om de vacature door te spreken en daar waar nodig vragen te beantwoorden.

Graag advies en meer informatie?
Wil jij graag samen met een bemiddelaar op zoek? Je bent iedere werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom aan het Zuidvliet 620 in Leeuwarden, waar één van onze bemiddelaars graag samen met jou op zoek gaat naar de perfecte vacature voor jou!

Een afspraak maken is niet nodig. Liever wel een afspraak? Dat kan! Bel of mail ons dan: (058) 30 30 100 of vrijwilligerswerk@amaryllisleeuwarden.nl.

Vrijwilligerswerk