Nieuws

terug naar nieuwsoverzicht

Stem voor de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen! Kleine moeite, grote waardering!

Vrijwilligerswerk verdient erkenning en waardering. De Meer dan Handen vrijwilligersprijzen is een landelijk initiatief en is in het leven geroepen om die waardering kenbaar te maken. Vrijwilligersorganisaties en hun vrijwilligers verdienen het om in de spotlights gezet te worden! De Meer dan handen vrijwilligersprijzen worden uitgereikt aan bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven.

De Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen zijn verdeeld over drie categorieën: landelijke initiatieven, lokale initiatieven en de Passieprijs voor individuele vrijwilligers.
In elke categorie wordt een jury- en een publieksprijs uitgereikt. De prijs bestaat uit een mooi geldbedrag, een award en natuurlijk heel veel erkenning en waardering.

Hoe stem je mee?
De organisatie vraagt gemeentes om lokale vrijwilligersorganisaties, -initiatieven of -projecten te nomineren voor de categorie lokaal. Wie de gemeente Leeuwarden gaat nomineren voor de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen kunnen we met elkaar bepalen.
Maar daar hebben we wel jouw hulp bij nodig!  een lokale organisatie, project of (burger)initiatief die het verschil maakt in de gemeente Leeuwarden voor te dragen (Let op: dit mag in deze categorie niet je eigen organisatie zijn), en/of een vrijwilliger die van onschatbare waarde is voor een project, initiatief of organisatie aan te melden voor 19 november. En dan?
Vanuit de inzendingen die wij binnenkrijgen maken wij op basis van het aantal aanmeldingen een selectie. De lokale vrijwilligersorganisatie uit de gemeente Leeuwarden en de vrijwilliger met de meeste stemmen worden namens de gemeente Leeuwarden voorgedragen voor de Meer dan Handen vrijwilligersprijzen. Op 15 februari 2019 worden de jury- en publieksprijzen tijdens een landelijke manifestatie uitgereikt door minister Hugo de Jonge.

Interview
Roos van der Meer is over de nominaties voor de Meer dan Handen prijzen geinterviewd door Omroep Leo. Om het te beluisteren ga je naar Omroep Leo, kies bij Radio FM de uitzending van 31 oktober 18.10 uur. Bij ca 35.30 minuten is Roos te horen.

Stem voor de Meer dan Handen Vrijwilligersprijzen! Kleine moeite, grote waardering!